ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

МЕДИАФАРМ се стекна со сертификат за управување со стандардот за квалитет ISO 9001:2008.

МЕДИАФАРМ е ексклузивен дистрибутер на врвна лабораториска опрема и тестови за ин витро дијагностика за Македонија. Застапуваме дел од најдобрите производители на лабораториска опрема и тестови за ин витро дијагностика во светот. Во изминативе 13 години кај нашите клиенти се докажавме како сигурен партнер во продажба на високо квалитетна лабораторска опрема и потрошен материјал, поддршка после продажба, професионален пристап, одржување како и техничка поддршка.

Производите кои ги нудиме се: опрема, реагенси, потрошни материјали, сервис и резервни делови во секоја од нашите програми.

НАШИТЕ УСЛУГИ

МАБА

MEДИАФАРМ е членка на Македонско-Австриската Бизнис Асоцијација- МАБА
МАБА е посакуван и почитуван партнер во мрежата на професионални компании и деловни субјекти, кои своето членување во Асоцијацијата го поврзуваат со нови инвестиции, со врвни резултати и со одлични можности за отворање кон новите пазари.

(повеќе информации на http://www.maba.org.mk/)

ПОВЕЌЕ

Ексклузивни претставништва

MEДИАФАРМ е ексклузивен застапник на германската фирма за едни од најквалитетните тестови за ин витро дијагностика и опрема Apacor, Американската Instrumentation laboratory, LKB, Tissue-Tek, многу други кои ке ги најдете на нашата веб страна.

ПОВЕЌЕ

Нашите клиенти

Медицински факултет „Св. Кирил и Методиј”- Скопје
Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби – Скопје
Институт за Јавно Здравје – Скопје
Универзитетска клиника за детска хирургија – Скопје
Институт за имунобиологија и хумана генетика – Скопје
Главна Општа Болница „ГОБ 8-ми Септември”- Скопје
Приватна болница РЕМЕДИКА – Скопје
Приватна здравствена установа АДРИАЛАБ – Скопје

ПОВЕЌЕ
naslovna2
Back to Top